Mocznik nie jest tak właściwie żadną nowością kosmetyczną, choć dopiero niedawno takim szturmem zdobył popularność i wdarł się przebojem do receptur kosmetycznych jako składnik doskonały, który poradzi sobie z wieloma nawet tymi poważnymi problemami skóry. Poznaj właściwości i zastosowanie mocznika w kosmetykach! Co to jest mocznik, skąd pochodzi? Mocznika nie trzeba szukać daleko, ponieważ jest… […]